گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق!

گوجه‌فرنگي كه امروزه يكي از رايج‌ترين و پرمصرف‌ترين صيفي‌جات در جهان است، براي ساليان متمادي به نام سيب طلايي يا سيب عشق معروف بود و تنها يك گياه زينتي مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  گوجه‌فرنگي كه امروزه يكي از رايج‌ترين و پرمصرف‌ترين صيفي‌جات در جهان است، براي ساليان متمادي به نام سيب طلايي يا سيب عشق معروف بود و تنها يك گياه زينتي مورد استفاده در باغچه‌ها بود. گوجه‌فرنگي به خانواده سيب‌زميني تعلق دارد و با وجود اينكه در علم گياه‌شناسي يك ميوه تلقي مي‌شود، اغلب به عنوان تره‌باره شناخته مي‌شود.



تاريخچه: گوجه‌فرنگي، گياه بومي آمريكاي‌جنوبي است كه بنا به شواهد ژنتيكي خاستگاه ابتدايي آن نقاط مرتفع و كوهستاني پرو بوده است. نوشته‌هاي برجامانده از تمدن آزتك‌ها نشان مي‌دهد كه آنها اولين پرورش‌دهندگان گوجه‌فرنگي بودند و آن را همراه با ذرت، فلفل و نمك مصرف مي‌كرده‌اند.در مورد انتقال گوجه‌فرنگي به اروپا دو نظريه وجود دارد. عده‌اي ار نان كورتز كاشف اسپانيايي و گروهي ديگر كريستف كلمب را نخستين فردي مي‌دانند كه اين گياه را به اروپاييان معرفي كرد.

قرص‌هاي لاغري واقعا معجزه مي‌كنند؟

قرص آمريكايي كه در آمريكا ممنوع است
اين روزها بيشترين معضل بسياري از افراد مسئله چاقي است‌، بعضي از افراد ترجيح مي‌دهند به جاي تلاش براي بهتر زندگي‌كردن و از راه‌هاي منطقي به نتيجه رسيدن ره صد ساله را يك شبه طي كنند.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  اين روزها بيشترين معضل بسياري از افراد مسئله چاقي است‌، بعضي از افراد ترجيح مي‌دهند به جاي تلاش براي بهتر زندگي‌كردن و از راه‌هاي منطقي به نتيجه رسيدن ره صد ساله را يك شبه طي كنند و هستند كساني كه از اين افراد به راحتي سوءاستفاده مي‌كنند اما براي سود بيشتر آن‌ها اجازه ندهيد تا از شما سوءاستفاده شود. 



«لاغري سريع»، «بدون عارضه لاغر شويد»، راهي بسيار ساده براي آن‌كه خيلي ساده لاغر شويد، قرص‌هاي معجزه‌آساي لاغري، قرص‌هايي كه بدون هيچ عارضه‌اي شما را لاغر مي‌كنند و... اين تبليغات در فضاي مجازي و ماهواره‌اي بيداد مي‌كنند و مشخص است كه طرفداران بسياري هم دارند اما متاسفانه چون نظارتي بر اين تبليغات وجود ندارد‌ در آن‌ها واقعيت بيان نمي‌شود. بسياري از اين داروها كه به صورت قاچاق وارد مي‌شوند عوارض خطرناكي دارند و حتي عرضه و فروش آن‌ها در بسياري از نقاط جهان ممنوع است.

۲۵ ماده غذایی سودمند برای افزایش طول عمر

کارشناسان تغذیه می‌گویند اگر به دنبال راهکاری موثر برای افزاش طول عمر خود هستید، بدون شک روشهای سالم و طبیعی بیشترین تاثیر را با کمترین عوارض جانبی دارند.
۲۵ خوردنی مفید برای افزایش طول عمر
به گزارش ایسنا، تغذیه سالم و انتخاب مناسب مواد غذایی قابلیت آن را دارد که روند پیری بیولوژیک را کندتر کند و پیامدهای سالمندی را به تعویق بیاندازد.,
روزنامه کلوب اند میل چاپ کانادا در یک مقاله جدید فهرستی از
۲۵ ماده غذایی سودمند را ارائه کرده که همگی در افزایش طول عمر نقش بسزایی دارند.
این
۲۵ ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی هایی هستند که تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند، با مولکول های مخرب رادیکال آزاد می جنگند و میزان قند خون و انسولین را در حد طبیعی و سالم نگه می دارند که در نهایت این فاکتورها به دور نگه داشتن التهاب از بدن منجر می شوند.
در این مقاله آمده است:
بادام
به عنوان منبعی سرشار از ویتامین E و چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی دارد.
آووکادو
نیز یک منبع غذایی از چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای و فولیت است که به ترمیم مولکول DNA در سلولها کمک می کند.

زنان باردار : زیاد ماهی نخورید

طبق يك مطالعه، زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف مي‌كنند به دليل بالارفتن ميزان جيوه در خونشان، سلامت نوزاد خود را به خطر مي‌اندازند.
قرار گرفتن در معرض جيوه به ويژه براي جنين در زمان رشد اعضاي داخلي بدنش خطرناك است و مي‌تواند به آسيب عصبي، كليوي و مغزي و همچنين ممانعت از رشد منجر شود.
زنان چيني هنگام بارداري معمولا ماهي بيشتري مصرف مي‌كنند زيرا معتقدند كه مصرف ماهي از گوشت قرمز و يا گوشت پرندگان سالمتر است.
يك مطالعه كه بر روي ۶۵زن باردار در تايپه انجام شد نشان داد كه تمركز جيوه در خون آنها حدود ۹/۱ميكروگرم در ليتر و در خون بند ناف آنها حدود ۱۰ميكروگرم در ليتر بود.
همچنين محققان در جفت اين زنان بطور متوسط ۱۹نانوگرم در گرم جيوه يافتند.
محققان در گزارشي كه قرار است ژانويه در “مجله اينترنتي زايمان و بيماري‌هاي زنان” منتشر شود، نوشتند: اين مقدار جيوه بالاتر از سطح بي‌خطر است.
ميزان جيوه در خون ۸۹درصد افراد مورد مطالعه، از حد ۵/۸ميكروگرم در ليتر كه توسط “شوراي تحقيق ملي آمريكا” توصيه شده، تجاوز مي‌كند.
محققان گفتند، زماني كه يك زن ماهي مصرف مي‌كند، مواد آن جذب دستگاه گوارش وي شده و وارد جريان خون مي‌شود و عناصر جيوه و يا متيل جيوه از جفت مي‌گذرد و به جنين مي‌رسد.
اداره نظارت بر غذا و داروي آمريكا به زنان باردار توصيه مي‌كند تا از مصرف ماهي‌هايي كه سطوح بالايي جيوه دارند مانند كوسه‌ماهي، شمشيرماهي و ماهي خال مخالي (ماكارل) پرهيز كنند و بجاي آنها به سراغ نرم تنان صدف‌دار مانند ميگو بروند كه جيوه كمتري دارند

منبع: http://www.abcdiet.net

روماتیسم مفصلی یا Rhumatoid arthritis چیست؟

روماتوئید آرتریت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های اتوایمن است. بیماری‌های اتوایمن Autoimmune به بیماری‌هایی گفته می‌شود که در ان بدن به قسمتی از بافت خودش حمله می‌کند.
عفونت‌ها ،جراحات بافتی و آسیب‌های روحی می‌توانند در افرادی که آمادگی ژنتیکی‌اش را دارند موجب ایجاد واکنش‌های اتوایمن شود. عمل پزشکی با استفاده از داروهای استروئیدی و سرکوبگر سیستم ایمنی به بهبود بیماری‌های اتوایمن و بوطر خاص روماتیسم مفصلی می‌پردازد. بسیاری از این داروها وقتی در طولانی مدت مصرف می‌شوند خاصیت سمی‌دارند.

دکتر اندویل یکی از ماخصصان تغذیه برتر در کشور آمریکا توصیه می‌کند تغییراتی را در سبک زندگی خودتان ایجاد نمایید. این تغییرات و روش‌ها می‌تواند شما را در کاهش ناراحتی‌های ابتلا به آرتریت روماتوئید یاری نماید.
1 . از یک برنامه غذایی کم‌پروتئین و پرکربوهیدرات استفاده نمایید. استفاده از غذاهای حیوانی را محدود نمایید.
2 . مصرف شیر ، فرآورده‌ها و غذاهای ساخته شده از شیر را قطع نموده یا کاملا محدود نمایید.
3 . استفاده از روغن‌های امگا-3 را افزایش دهید می‌توانید این کار را با استفاده بیشتر از ماهی‌های آب‌های سرد، گردو یا استفاده از بذرکتان تازه انجام دهید.
4 . از مصرف تمام روغن‌های گیاهی دارای چند پیوند دوگانه مانند روغن‌های سبزیجات، ماگارین‌ها و روغن‌های شیرینی‌پزی خودداری نمایید.
5 . ورزش‌های اروبیک معمولی انجام دهید. شنا بهترین ورزش از این دسته حرکات ورزشی می‌باشد.

نوشابه انرژي‌زا را با احتياط بنوشيد

اين روزها نوشابه‌هاي انرژي‌زا را در هر جايي مي‌توان يافت. از دكه‌هاي روزنامه‌‌فروشي گرفته تا فروشگاه‌هاي بزرگ زنجيره‌اي. نوشابه‌هاي انرژي‌زا در اين سال‌ها بدون سروصدا طرفداران زيادي براي خود دست و پا كرده‌اند...
باوجود اين در آخرين شماره نشريه داخلي مايوكلينيك، پژوهشگران توصيه كرده‌اند كه مشتريان پروپاقرص اين نوشيدني‌هاي تازه وارد با احتياط بيشتري به مصرف‌شان بپردازند.
دكتر جان هيگنز از دانشگاه پزشكي هوستون تگزاس دراين‌باره مي‌گويد: «آنچه ما مي‌دانيم اين است كه يك قوطي نوشابه انرژي‌زاي معمولي يك چهارم فنجان شكر و بيش از يك فنجان قهوه كافئين دارد.» محدوده كافئين موجود در اين محصولات از 70 تا 200 ميلي‌گرم ارزيابي مي‌شود. اين در حالي است كه هر فنجان قهوه، بسته به نوع و روش دم‌كردن آن، تنها 40 تا 150 ميلي‌گرم كافئين دارد. دكتر هيگنز اعتقاد دارد كه مشكل اصلي كافئين نيست. مشكل اصلي تركيباتي است كه ما از آن بي‌خبريم و ميزان كالري آنها هم اغلب ناديده گرفته مي‌شود:
«اغلب نوشابه‌هاي انرژي‌زا، حاوي محرك‌هاي گياهي همچون گوآرانا، اسيد آمينه‌ تورين، ويتامين‌‌ها، مواد معدني و گياهان ديگر هستند كه به ندرت ميزان كالري آنها محاسبه شده است.» به همين دليل نگراني عمده دكتر هيگنز و همكاران‌اش اين است كه تركيب اين افزودني‌هاي كم و بيش ناآشنا با ميزان بالاي كافئين‌شان ضربان و ريتم قلب، فشارخون و حتي وضعيت عملكرد مغزي مصرف‌كنندگان را به طرز غيرقابل پيش‌بيني تحت‌الشعاع قرار دهد. اين نگراني وقتي حادتر مي‌‌شود که فرد مصرف‌کننده همراه اين نوشيدني‌ها به مصرف الکل يا به دنبال آن به ورزش‌هاي سنگين بپردازد.
دکتر هيگنز و همکاران‌اش براي ارايه يک دستورالعمل جامع، تمام مطالعات موجود را در خلال سال‌هاي 1976 تا 2010 بازبيني کردند. آنها در کمال تعجب دريافتند که در اين سال‌ها به جز چند مطالعه کوچک و متمرکز روي يک گروه سني خاص، هيچ مطالعه همه‌جانبه‌اي صورت نگرفته است.
به عبارت ديگر به غير از افزايش ضربان قلب و فشارخون هيچ کارآزمايي باليني يا تحقيق ميداني مشخصي در مورد احتمال بروز عوارض جدي‌تر همچون تشنج، حمله قلبي و مرگ ناگهاني انجام نگرفته است.

فقط لبنیات کم چرب

به طور کلی افرادی که چربی خون دارند توصیه می شود که از شیر و ماست کم چرب استفاده کنند. باید توجه داشت که در فرآورده های کم چرب تفاوتی میان میزان مواد مغذی آن نظیر میزان کلسیم در مقایسه با شیر پرچرب وجود ندارد
بنابراین میتوان از اثرات سودمند این مواد مغذی بهره برد. مطالعات نشان می دهد که دریافت روزانه 600 میلی گرم کلسیم بیش از نیاز روزانه کیتواند به میزان چشمگیری سطوح کلسترول را کاهش دهد جالب تر آنکه به تازگی دانشمندان دریافته اند مصرف منظم ماست کم چربمیزان کلسترول بد خون را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. دانشمندان در تحقیقات جدید به این نتیجه دست یافته اند دریافت 200 گرم ماستی که دارای باکتری لاکتویاسیون و اسید و فیلوس است میتواند به میزان 3 درصد کل کلسترول خون را کاهش داده و به میزان 5 درصد سطح کلسترول بد را بکاهد. دانشمندان تصور می کنند که این باکتری میتواند در روده با کلسترول باند شده و مانع جذب آن شود آنها خاطر نشان می کنند که با کاهش هر درصد از سطح کلسترول خون، 2 تا 3درصد از احتمال بروز حملات قلبی کاسته می شود.

شير مانع از اثرات مثبت چای بر قلب می شود

براساس یک تحقیق، افزودن شیر به یک فنجان چای می تواند قدرت حفاظتی آن را در برابر بیماری های قلبی تخریب کند .
یافته های یک مطالعه محدود درآلمان نشان داده است که نوشیدن چای سیاه به طرز بارزی قدرت شل شدن شریان ها و باز کردن آنها را برای حفظ جریان خون طبیعی افزایش می دهد.
اما فصلنامه قلب اروپا نیز نوشته است که پروتئین شیر که کازئین نامیده می شود مانع از این تاثیر می شود.
تخمین زده می شود که ۹۸% از افرادی که در بريتانيا چای می نوشند، ترجیح می دهند شیر را به چای خود اضافه کنند.
محققان تاثیرات چای را در ۱۶ انسان و همچنين بر روی بافت موش آزموده اند. آنها نشان داده اند مولکول هایی در چای که کاتچینز نامیده می شوند با تولید یک ماده شیمیایی به نام اکسید نیتریک به باز شدن رگ های خونی کمک می کنند. کازئین موجود در شیر با کاهش میزان کاتچینز چای از این تاثیر پیشگیری می کند.
دکتر ورنا ستانگل، محقق ارشد و استاد کاردیولوژی در بیمارستان شریته در برلین، گفت:”یافته های ما احتمالا توضيحی درباره فقدان تاثیرات سودمند چای بر خطر بیماری های قلبی در بریتانیا، کشوری که در آن شیر معمولا در چای افزوده می شود، فراهم می آورد.”
با این وجود، جون دیویسن، پرستار بخش قلب بنیاد قلب بریتانیا، گفت: “به سختی می توان براساس یک تحقیق محدود، درباره تاثير افزودن یک قطره شیر به چای نتيجه گيری کرد.”
وی ادامه داد: “برای مراقبت از قلب، ورزش مرتب، نکشيدن سيگار و رژيم غذايی سالم بسيار مهم تر از حذف شير از چای است.”
فواید چای
اما خانم دیویسن همچنین گفت که این تحقیق مشخص می کند که نباید تنها به یک غذا فکر کرد بلکه باید به تاثیر تعامل واقعی میان غذاهای مختلف نیز اندیشید.

مصرف میوه زیاد و گوشت کم و کاهش خطر سرطان روده

پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند خطر بروز سرطان روده بزرگ در افرادي كه مقادير فراواني ميوه استفاده كرده و گوشت درصد كمي از رژيم غذايي آنها را تشكيل مي‌دهد، كمتر است.
اين تحقيق نتايج تحقيقات پيشين مبني بر اينكه گوشت خطر ابتلا به سرطان بويژه سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد تاييد مي‌كند.
پژوهشگران دانشگاه كاروليناي شمالي عادات غذايي ۷۲۵بيماري كه اخيرا كلونوسكوپي كرده و سيگار مي‌كشيدند را بررسي كردند.
از اين تعداد، ۲۰۳نفر دريافتند به آدنوم( تومور پوششي مركب از نسج غددي) و پوليپ‌هايي كه اغلب به تومور تبديل شده و در جريان كولونوسپي برداشته شده است، مبتلا بودند.
پژوهشگران قصد دارند دريابند آيا مصرف فراوان سبزيجات مي‌تواند عوارض بد ناشي از مصرف گوشت را از بين ببرد.

مبتلایان به سنگ کلیه مرکبات مصرف کنند

یک متخصص تغذیه استفاده از مواد حاوی اسید سیتریک از جمله مرکبات را به افراد مبتلا به سنگ کلیه توصیه کرد.
دکتر مسعود کیمیاگر گفت: سنگ های کلیه معمولا از سنگ های اگزالاسه و اوراسه می باشند که در این میان سنگ های اگزالاسه فراوان ترند.

وی تصریح کرد: چنانچه سطح اسید سیتریک ادرار کاهش یابد، احتمال ابتلا به سنگ کلیه افزایش خواهد یافت بنابراین مصرف مرکبات که منبع غنی از اسید سیتریک هستند، می تواند به افراد مبتلا به سنگ کلیه کمک شایانی کند ضمن اینکه تحرک و مصرف آب کافی نیز توصیه می شود.
دکتر کیمیاگر در ادامه یادآور شد: موادی نیز وجود دارند که در سنگ کلیه سطح اسید اگزالیک را در بدن افزایش می دهند که این امر خوشایند نیست بنابراین بهتر است مصرف این مواد را از جمله اسفناج، توت فرنگی، شکلات، مغزها، لبو و چای در افراد مبتلا و یا افرادی که زمینه بالا بودن این اسید را دارند و یا استعداد ابتلا به سنگ کلیه در آنان دیده می شود (از جمله سابقه فامیلی) کاهش دهند.

منبع: http://www.abcdiet.net