مصرف میوه زیاد و گوشت کم و کاهش خطر سرطان روده

پژوهشگران آمريكايي در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند خطر بروز سرطان روده بزرگ در افرادي كه مقادير فراواني ميوه استفاده كرده و گوشت درصد كمي از رژيم غذايي آنها را تشكيل مي‌دهد، كمتر است.
اين تحقيق نتايج تحقيقات پيشين مبني بر اينكه گوشت خطر ابتلا به سرطان بويژه سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد تاييد مي‌كند.
پژوهشگران دانشگاه كاروليناي شمالي عادات غذايي ۷۲۵بيماري كه اخيرا كلونوسكوپي كرده و سيگار مي‌كشيدند را بررسي كردند.
از اين تعداد، ۲۰۳نفر دريافتند به آدنوم( تومور پوششي مركب از نسج غددي) و پوليپ‌هايي كه اغلب به تومور تبديل شده و در جريان كولونوسپي برداشته شده است، مبتلا بودند.
پژوهشگران قصد دارند دريابند آيا مصرف فراوان سبزيجات مي‌تواند عوارض بد ناشي از مصرف گوشت را از بين ببرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر