کارشناسان
تغذیه میگویند اگر به دنبال راهکاری موثر برای افزاش طول عمر خود هستید،
بدون شک روشهای سالم و طبیعی بیشترین تاثیر را با کمترین عوارض جانبی
دارند.
۲۵ خوردنی مفید برای افزایش طول عمر
به گزارش ایسنا، تغذیه سالم و انتخاب مناسب مواد غذایی قابلیت آن را دارد که روند پیری بیولوژیک را کندتر کند و پیامدهای سالمندی را به تعویق بیاندازد.,
روزنامه کلوب اند میل چاپ کانادا در یک مقاله جدید فهرستی از ۲۵ ماده غذایی سودمند را ارائه کرده که همگی در افزایش طول عمر نقش بسزایی دارند.
این ۲۵ ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی هایی هستند که تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند، با مولکول های مخرب رادیکال آزاد می جنگند و میزان قند خون و انسولین را در حد طبیعی و سالم نگه می دارند که در نهایت این فاکتورها به دور نگه داشتن التهاب از بدن منجر می شوند.
در این مقاله آمده است:
بادام
به عنوان منبعی سرشار از ویتامین E و چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی دارد.
آووکادو
نیز یک منبع غذایی از چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای و فولیت است که به ترمیم مولکول DNA در سلولها کمک می کند.
خوردنی بعدی چغندر است
که سرشار از «آنتی اکسیدان ها» و «بتایین» بوده است و از سلولها در برابر پیری محافظت می کند.
گزینه بعدی توت ها هستند که به دلیل دارا بودن سطح بالایی از فیتو مواد شیمیایی بعنوان آنتی اکسیدانی قوی عمل می کند.
لوبیای سیاه
نیز یک ماده غذایی با ارزش حاوی مقادیر زیادی پروتئین گیاهی و آنتی اکسیدانها است که نسبت به سایر دیگر گونه های لوبیای خوراکی خاصیت ضد سرطانی فوق العاده ای دارد.
سایر مواد غذایی که در این فهرست گنجانده شده اند شامل کلم، کلم بروکلی، شکلات تلخ، دانه کتان، سیر، چای سبز، کلم پیچ، عدس، جوی دو سر، روغن زیتون، پرتقال، انار، فلفل قرمز، انگور قرمز، ماهی آزاد (سالمون)، دانه های سیاه، اسفناج، سیب زمینی شیرین، گوجه فرنگی و گردو هستند.
این خوردنی ها هر کدام به نوبه خود حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدانهای ضد التهابی، ضد سرطانی و ضد پیری، فیبرهای خوراکی مفید، منابع طبیعی انواع ویتامین های سودمند و ضروری و چربی های مفید هستند که به حفظ سلامت بدن کمک می کند و در نتیجه مصرف آنها در افزایش طول عمر موثر و حائز اهمیت است
به گزارش ایسنا، تغذیه سالم و انتخاب مناسب مواد غذایی قابلیت آن را دارد که روند پیری بیولوژیک را کندتر کند و پیامدهای سالمندی را به تعویق بیاندازد.,
روزنامه کلوب اند میل چاپ کانادا در یک مقاله جدید فهرستی از ۲۵ ماده غذایی سودمند را ارائه کرده که همگی در افزایش طول عمر نقش بسزایی دارند.
این ۲۵ ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی هایی هستند که تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند، با مولکول های مخرب رادیکال آزاد می جنگند و میزان قند خون و انسولین را در حد طبیعی و سالم نگه می دارند که در نهایت این فاکتورها به دور نگه داشتن التهاب از بدن منجر می شوند.
در این مقاله آمده است:
بادام
به عنوان منبعی سرشار از ویتامین E و چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی دارد.
آووکادو
نیز یک منبع غذایی از چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای و فولیت است که به ترمیم مولکول DNA در سلولها کمک می کند.
خوردنی بعدی چغندر است
که سرشار از «آنتی اکسیدان ها» و «بتایین» بوده است و از سلولها در برابر پیری محافظت می کند.
گزینه بعدی توت ها هستند که به دلیل دارا بودن سطح بالایی از فیتو مواد شیمیایی بعنوان آنتی اکسیدانی قوی عمل می کند.
لوبیای سیاه
نیز یک ماده غذایی با ارزش حاوی مقادیر زیادی پروتئین گیاهی و آنتی اکسیدانها است که نسبت به سایر دیگر گونه های لوبیای خوراکی خاصیت ضد سرطانی فوق العاده ای دارد.
سایر مواد غذایی که در این فهرست گنجانده شده اند شامل کلم، کلم بروکلی، شکلات تلخ، دانه کتان، سیر، چای سبز، کلم پیچ، عدس، جوی دو سر، روغن زیتون، پرتقال، انار، فلفل قرمز، انگور قرمز، ماهی آزاد (سالمون)، دانه های سیاه، اسفناج، سیب زمینی شیرین، گوجه فرنگی و گردو هستند.
این خوردنی ها هر کدام به نوبه خود حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدانهای ضد التهابی، ضد سرطانی و ضد پیری، فیبرهای خوراکی مفید، منابع طبیعی انواع ویتامین های سودمند و ضروری و چربی های مفید هستند که به حفظ سلامت بدن کمک می کند و در نتیجه مصرف آنها در افزایش طول عمر موثر و حائز اهمیت است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر