نوشته : برليانت بزرگمهر

نحوه صحيح استفاده از گروههاي غذايي مختلف
گروه نان و غلات
برنج را بصورت كته تهيه نماييد، زيرا در صورت آبكش كردن مقدار قابل توجهي از ويتامينهاي گروه B موجود در برنج دور ريخته ميشود.
نانهاي سبوسدار بعلت دارا بودن فيبر بالا، ويتامينهاي گروه B و ويتامين E بسيار مفيدتر از نانهاي بدون سبوس (آسياب شده) هستند. نانهاي سبوسدار رنگ قهوهاي دارند.
چنانچه مخلوطي از غلات و حبوبات استفاده شود، كيفيت پروتئيني آن افزايش پيدا ميكند، پس از غذاهاييكه حاوي مخلوطي از اين گروه غذايي (غلات و حبوبات) هستند استفاده كنيد.
بسياري از افراد جهت پيشگيري از چاقي، نان، برنج و ساير مواد نشاستهاي را از برنامه غذايي خود حذف ميكنند. اينكار به هيچوجه صحيح نيست و به سلامت انسان لطمه ميزند.
گروه نان و غلات
برنج را بصورت كته تهيه نماييد، زيرا در صورت آبكش كردن مقدار قابل توجهي از ويتامينهاي گروه B موجود در برنج دور ريخته ميشود.
نانهاي سبوسدار بعلت دارا بودن فيبر بالا، ويتامينهاي گروه B و ويتامين E بسيار مفيدتر از نانهاي بدون سبوس (آسياب شده) هستند. نانهاي سبوسدار رنگ قهوهاي دارند.
چنانچه مخلوطي از غلات و حبوبات استفاده شود، كيفيت پروتئيني آن افزايش پيدا ميكند، پس از غذاهاييكه حاوي مخلوطي از اين گروه غذايي (غلات و حبوبات) هستند استفاده كنيد.
بسياري از افراد جهت پيشگيري از چاقي، نان، برنج و ساير مواد نشاستهاي را از برنامه غذايي خود حذف ميكنند. اينكار به هيچوجه صحيح نيست و به سلامت انسان لطمه ميزند.