پیشگیری از بیماریهای تنفسی با مصرف شلغم
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه شلغم غذای مغز، اعصاب، موها، خون و پوست است، گفت: «شلغم اعصاب را نیرو میبخشد و در درمان بسیاری از بیماریهای پوستی موثر است.»
علی اکبر کمالی کارشناس صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار سینا نیوز در یزد با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامینها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: «شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد میباشد.»وی با اشاره به فواید درمانی این ماده غذایی اظهار داشت: «شلغم اشتها را تحریک، نور چشم و قوه بینایی را افزایش داده و شب کوری را درمان میکند.»
این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به خاصیت ضدعفونی کنندگی معده به وسیله شلغم افزود: «مصرف شلغم هنگام ناشتا بودن برای تقئست نواحی پهلو و سینه مفید است. همچنین شلغم در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی، سنگهای کلیه، مثانه و کبد مفید بوده و سردی را از بین میبرد.»