“مصرف گوشت برای سلامتی انسان زیانآور است و کرهی زمین را به نابودی میکشاند.“ شاید در آینده بر روی بستههای گوشت نیز، همچون بستههای سیگار، چنین شعارهای هشداردهندهای نوشته شوند.
مصرف گوشت قرمز خطر سکته قلبی و ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
نتایج تحقیقات تازهای که از سوی متخصصان موسسهی ملی مبارزه با سرطان در آمریکا منتشر شده، در مورد استفاده از گوشت قرمز هشدار میدهند. تیم تحقیقاتی این موسسه برنامهی غذائی بیش از ۵۰۰ هزار نفر از مردم آمریکا را در سال ۱۹۹۵ ثبت کرد. این تیم سپس وضعیت سلامتی این افراد را طی سالهای گذشته زیر نظر قرار داد. نتایج بدست آمده از تحقیقات حاکی از این هستند که مصرف گوشت قرمز (گاو، گوسفند، خوک و بز) در میان افرادی که وضعیت مشابهی دارند، به مراتب بیشتر سبب بروز سکتهی قلبی و سرطان میشود.
طبق این پژوهش، کسانی «مصرف کنندهی حداکثر» مقدار گوشت قرمز تلقی شدهاند که روزانه به طور متوسط ۱۶۰ گرم گوشت مصرف می کردهاند و رژیم غذایی «مصرف کنندگان حداقل» هر روز شامل حدود ۲۵ گرم گوشت قرمز بوده است. پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که اگر همهی میزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح میزان مصرفکنندگان حداقل برسانند، یعنی ۲۵ گرم در روز، آنگاه خطر سکتهی قلبی و ابتلا به سرطان در بین مردان ۱۱ درصد و در بین زنان ۱۶ درصد کاهش مییابد.