بهرهگيري از آنتياكسيدانها با گنجاندن ميكروكپسولهاي آنتياكسيداني هسته انگور در محصولات پخته شده امكانپذير شد.
به
گزارش وبدا، به نقل از نشريه علوم و صنايع غذايي گروهي از محققان با
انجام تحقيقات خود و بهرهگيري از دانههاي انگور توانستند اقدام به توليد
شيرينيهاي آنتياكسيداني غني شده از دانههاي انگور نمايند.
براساس
اين گزارش محققان افزودند اين شيرينيهاي غني شده داراي طعمي مطلوب بوده و
سطح آنتياكسيداني آنها تا 10 برابر بيشتر از شيرينيها و بيسكويتهاي
معمولي است.
نتايج
حاصل از اين گزارش ميافزايد: براي غلبه بر طعم تلخ و گس عصاره اين دانه و
بيثباتي آن به گرما در اين تحقيق از فرآيند ريزكپسوله كردن استفاده شده
است كه در آن به جهت محافظت از آنتياكسيدانهاي هسته انگور در برابر
تغييرات ناشي از گرما و نيز پوشاندن عطر و طعم آن دانههاي انگور
آنتياكسيداني توسط مخلوطي از تركيبات در مقياس ميكروسكوپي پوشش داده
ميشود.
نتايج
ديگر اين مطالعه حاكيست عصاره دانه انگور سرشار از آنتياكسيدانهاست و
داراي اثرات مفيدي در سلامت انسان از قبيل پيشگيري از بيماريهاي قلبي –
عروقي و سرطان است كه اين خواص به لزوم استفاده از آن در صنايع غذايي تأكيد ميكند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر