توليد شيريني‌هاي آنتي‌اكسيداني از عصاره هسته انگور


بهره‌گيري از آنتي‌اكسيدان‌ها با گنجاندن ميكروكپسول‌هاي آنتي‌اكسيداني هسته انگور در محصولات پخته شده امكان‌پذير شد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه علوم و صنايع غذايي گروهي از محققان با انجام تحقيقات خود و بهره‌گيري از دانه‌هاي انگور توانستند اقدام به توليد شيريني‌هاي آنتي‌اكسيداني غني شده از دانه‌هاي انگور نمايند.
براساس اين گزارش محققان افزودند اين شيريني‌هاي غني شده داراي طعمي مطلوب بوده و سطح آنتي‌اكسيداني آنها تا 10 برابر بيشتر از شيريني‌ها و بيسكويت‌هاي معمولي است.
نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد: براي غلبه بر طعم تلخ و گس عصاره اين دانه و بي‌ثباتي آن به گرما در اين تحقيق از فرآيند ريزكپسوله كردن استفاده شده است كه در آن به جهت محافظت از آنتي‌اكسيدان‌هاي هسته انگور در برابر تغييرات ناشي از گرما و نيز پوشاندن عطر و طعم آن دانه‌هاي انگور آنتي‌اكسيداني توسط مخلوطي از تركيبات در مقياس ميكروسكوپي پوشش داده مي‌شود.
نتايج ديگر اين مطالعه حاكيست عصاره دانه انگور سرشار از آنتي‌اكسيدان‌هاست و داراي اثرات مفيدي در سلامت انسان از قبيل پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي – عروقي و سرطان است كه اين  خواص به لزوم استفاده از آن در صنايع غذايي تأكيد مي‌كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر