زنان قارچ را در رژیم غذاییشان قرار دهند
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه قارچ استخوانها را تقویت میکند،گفت: «از آنجایی که بدن خانمها به طور متوسط ۹۰ درصد مقدار ویتامین ب۲ توصیه شده را دارا میباشد و به ندرت یک زن اسید فولیک را به اندازه لازم جذب میکند بنابراین باید خانمها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده کنند.»
علی اکبر کمالی اردکانی کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفتوگو با خبرنگار سینانیوز در خصوص ارزش غذایی قارچ گفت: «قارچ یک ماده غذایی سالم، لذیذ و سرشار از پروتئین، انواع ویتامینها، املاح و آنتیاکسیدانها است که با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.»وی با اشاره به اینکه قارچ دارای ۵ /۱ تا ۶ درصد پروتئین است که ۷۰ تا ۹۰ درصد آن جذب بدن میشود، افزود: «به علت پایین بودن اسید اوریک در قارچ، بسیاری از پزشکان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرس و بیماریهای هم ردیف آن توصیه کردهاند.»