پیشگیری از تکثیر سرطان با مصرف زغال اخته

 
مواد مغذی موجود در زغال اخته، مانع از تکثیر سلول های سرطان خون، بدون تاثیر بر سلول های سالم می شود.
به گزارش وب دا، كارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب گفت: زغال اخته حاوی مقادیر بالای آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین های E, B1, B2, C و فلاوونوئیدها است.
مهندس اكرم  پايدار با اشاره به کم کالری بودن زغال اخته، اظهار کرد: مصرف این میوه موجب اضافه وزن نمی شود و می توان آن را به صورت روزانه در برنامه غذایی قرار داد.
وی مصرف زغال اخته را در پیشگیری از ابتلا به تومورهاي سرطاني در نوزادان موثر دانست و تصریح کرد: این خواص با مصرف زغال اخته به صورت کامل ایجاد می شود و مصرف عصاره آن به تنهایی موثر نخواهد بود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر