به
گزارش وب دا، كارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این
مطلب گفت: زغال اخته حاوی مقادیر بالای آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین
های E, B1, B2, C و فلاوونوئیدها است.
مهندس اكرم پايدار
با اشاره به کم کالری بودن زغال اخته، اظهار کرد: مصرف این میوه موجب
اضافه وزن نمی شود و می توان آن را به صورت روزانه در برنامه غذایی قرار
داد.
وی
مصرف زغال اخته را در پیشگیری از ابتلا به تومورهاي سرطاني در نوزادان
موثر دانست و تصریح کرد: این خواص با مصرف زغال اخته به صورت کامل ایجاد می
شود و مصرف عصاره آن به تنهایی موثر نخواهد بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر