نگاه متخصص تغذيه/ دکتر مسعود کيمياگر/استاد انستيتو تحقيقات تغذيه کشور و دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي
هدف از خوردن ماهي چيست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوشت ماهي در طول هفته توصيه ميشود؟ اين سوال، سوال خيلي از خوانندههاي «سلامت» است و جواب سادهاي هم دارد...
گوشت ماهي حاوي اسيدهاي چرب امگا3 است که خواص فراوان اين نوع چربي مانند پيشگيري از افسردگي يا تقويت مغز و پيشگيري از ابتلا به آلزايمر بر هيچکس پوشيده نيست. ضمن اينکه امگا3 يکي از دوستداران قلب و افزايشدهنده چربي خوب خون يا همان HDL هم محسوب ميشود. بد نيست بدانيد تقريبا تمام ماهيها حاوي امگا3 هستند؛ حتي همين ماهيهاي قزلآلاي پرورشي که بيشتر ما مصرف ميکنيم هم امگا3 دارند.