
وی افزود: چنانچه مادری از قبل حبوبات را استفاده می كرده و مشكلی نداشته در دوران شیردهی هم می تواند با خیال راحت از این مواد غذایی مفید استفاده كند.به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این كه عدس یكی از حبوبات بسیار مفید است، تصریح كرد: اگر عدس را با مقداری بلغور گندم و یك تكه بال مرغ بپزند و آن را با مقداری روغن زیتون و آب لیموی تازه مصرف كنند یك منبع غنی از آهن با خاصیت جذب زیاد تهیه كرده اند.دكتر پارسای در پاسخ به این پرسش كه آیا مصرف سیر و پیاز و سبزی های معطر باعث بدبو شدن شیر می شوند، ابراز داشت: اگر كودك از همان ابتدا به بوی این مواد عادت كند می تواند در آینده تغذیه بهتری داشته باشد، پس مادر نباید بر اساس این باورها خود را از منابع مفید غذایی محروم كند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر