به دلیل تاثیر منفی مصرف زیاد کافئین بر رشد جنین، لازم است مصرف چای، قهوه و سایر نوشیدنی های حاوی کافئین در دوران بارداری کاهش یاید.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: مادر باردار بهتر است روزانه حداقل پنج واحد میوه، آب میوه طبیعی و سبزیجات را وارد برنامه غذایی خود کرده و برای رفع مشکل یبوست نیز از میوه های خشک مانند انجیر و آلوی خشک و هم چنین مایعات کافی استفاده كند.
سمانه عزیزی اضافه کرد: مادران باردار، باید از حذف وعده های غذایی، به ویژه وعده صبحانه پرهیز کرده و حداقل سه میان وعده سبک را نیز در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: مادران باردار از مصرف زياد جگر به دلیل داشتن ویتامین A زیاد، مصرف رنگ های خوراکی، غذاهای پرچرب و گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و احتمال آلودگی های میکروبی خودداری کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر