كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به زنان باردار توصيه كرد كه مصرف مواد نشاسته اي را كاهش دهند.
مرضيه بخشنده در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه يكي از راه هاي كاهش مواد نشاسته اي، محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکارونی است، اظهار داشت: هر سهم شامل30 گرم نان یا يك كف دست بدون انگشتان از نان بربري، سنگك و تافتون و براي نان لواش 4 كف دست يا سه چهارم ليوان غلات صبحانه، یا نصف ليوان برنج يا ماكاروني پخته است.
وي تصريح كرد: استفاده از نان های سبوس دار به جای نان های فانتزی نيز در كاهش وزن خانم هاي باردار چاق توصيه مي شود.
بخشنده به خانم هاي باردار توصيه كرد تا روزانه از سبزی خوردن، سبزی های محلی یا سالاد همراه غذا استفاده كنند و از میوه های تازه به عنوان میان وعده مصرف كنند.
وي خاطرنشان كرد: قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگي، خيار، هويج، كرفس میل کرده و به جای مصرف آب میوه، از خود میوه ها استفاده کنند.
اين كارشناس تغذيه افزود: به جای مصرف برنج سفید، از عدس پلو، لوبیا پلو، سبزي پلو و موارد مشابه استفاده كرده و همراه با افزایش مصرف مواد غذایی پرفیبر، نوشیدن بیشتر آب را فراموش نکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر