آش های سنگین و پر چرب موجب تجمع چربی در روده و بروز سوء هاضمه می شود و در ماه مبارک امسال چندان توصیه نمی شوند.

عبدالهی افزود: این آش ها حاوی حجم بالایی از فیبر ، سلولز ، پروتئین و چربی هستند که در فاصله بین افطار تا سحر قابل هضم نیستند و در معده باقی می مانند و موجب نفخ ، ورم معده و تشنگی می شوند که مصرف آنها در ماه رمضان مناسب نیست.
وی با بیان اینکه بهتر است آش و سوپ رقیق و کم چرب را جایگزین آش های غلیط و پرچرب کنیم خاطرنشان کرد: سوپ های رقیق علاوه بر تامین آب ،املاح ، الکترولیت های بدن به راحتی از معده به روده رفته و جذب می شوند و احساس سنگینی و نفخ معده را در سحر از بین می برند .
وی تصریح کرد: برای استفاده هر چه بیشتر از برکات ماه رمضان توصیه های پزشکی به مصرف موادی تازه ، سبک ماننده سبزیجات ، پروتئین های کم چرب و لبنیات است تا بتوان علاوه بر داشتن رژیم سالم غذایی از بهره مندی های معنوی این ماه استفاده نماییم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر