نوشيدن قهوه و كاهش ميزان مرگ و مير

 خوردن قهوه در طول روز با كاهش ميزان مرگ و مير، باعث افزايش طول عمر مي‌شود.

به گزارش وب‌دا، به نقل از ژورنال پزشكي عمومي، محققان آمريكايي با بازنگري مطالعات پيشين و تعديل فاكتورهاي مزاحم بر روي 402260 فرد فاقد بيماري‌هاي قلبي و مغزي و سرطان در طول يك دوره 10 ساله دريافتند كه مصرف قهوه ارتباط معكوسي با ميزان مرگ و مير دارد.
نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد كه مصرف قهوه به مقدار 6 ليوان به صورت روزانه با كاهش 15 درصدي ميزان مرگ و مير ناشي از ديابت، بيماري‌هاي تنفسي و سكته‌هاي قلبي و مغزي همراه است.
نتايج ديگر اين مطالعه حاكي از آن است كه اثرات مفيد نوشيدن قهوه بر روي سلامتي احتمالاً به دليل داشتن تركيبات غني از آنتي‌اكسيدان است.
به گفته محققان اثرات مثبت قهوه در كاهش ميزان مرگ و مير، هم در مورد قهوه‌هاي حاوي كافئين و هم در مورد قهوه‌هاي بدون كافئين قابل استناد است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر