
محققان در تلاش بودند مشخص کنند آیا خطرات وجود جیوه در ماهی اثرات امگا 3 ها را خنثی می کند یا خیر. برای همین محققان آمریکایی 361 مرد سوئدی و 211 مرد فنلاندی که دچار سکته شده بودند را مورد بررسی قرار دادند. آن ها از طریق موها میزان جیوه و از طریق خونشان میزان اسیدهای چرب امگا 3 ی این افراد را بررسی کردند. توجه داشته باشید که میزان فواید و مضرات خوردن ماهی بسته به سن و سال افراد متفاوت است. کودکان، زنان باردار و شیرده در معرض خطرات بیشتری قرار دارند نتایج آزمایش ها نشان می دهد که افزایش جزیی مصرف ماهیاحتمال سکته را به میزان 7 درصد کاهش می دهد حتی با وجود افزایش جزیی میزان جیوه در بدن انسان. البته محققان مشاهده کردند زمانی که میزان جیوه ی موها خیلی بیشتر می شود امگا 3 ها دیگر نمی توانند به اندازه ی کافی موثر باشند. در این صورت میزان آسیب های قلبی عروقی بیشتر می شود. اما در حالت کلی به عقیده ی محققان فواید مصرف ماهی بیشتر از مضرات آن است. توجه داشته باشید که میزان فواید و مضرات خوردن ماهیبسته به سن و سال افراد متفاوت است. کودکان، زنان باردار و شیرده در معرض خطرات بیشتری قرار دارند. در افراد سالمند و زنان یائسه فواید مصرف ماهی (در معرض آلودگی به جیوه) به مراتب بیشتر از مضرات آن است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر