یک کارشناس تغذیه گفت: ساندویچهای خانگی بهترین میان وعدهها برای دانش آموزان هستند.
عاطفه نادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، درباره میان وعدههای مناسب دانشآموزان، خاطرنشان كرد: خانوادهها باید غذاهای مفید و سودمند را به عنوان میان وعده برای دانش آموزان در نظر بگیرند.
وی با بیان اینکه مواد غذایی شکم پرکن نمیتوانند میان وعدههای مناسبی باشند، به خانوادهها توصیه کرد از دادن این گونه میان وعدهها به دانش آموزان که سبب احساس سیری کاذب میشود، خودداری کنند.
نادری گفت: چیپس، پفک، شکلات و سایر محصولات صنعتی بسته بندی شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و نباید به هیچ وجه در اختیار دانش آموزان قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه ساندویچهای خانگی بهترین میان وعدهها برای دانش آموزان هستند، تاکید کرد: ساندویچهای خانگی، پنیر و گردو، تخم مرغ، انواع کوکوها و سالاد الویه بهترین میان وعدهها برای دانش آموزان هستند.
این کارشناس تغذیه گفت: به هیچ وجه ساندویچهای سوسیس و کالباس را در اختیار دانش آموزان قرار ندهید.
وی، انواع آجیل شامل بادام، پسته، فندق، گردو و کشمش را از جمله مواد مغذی میان وعدهای قلمداد کرد.
نادری، میوهها را از دیگرمواد مغذی میان وعدهای دانست و تصریح کرد: بهتر است این میان وعدهها با توجه به علایق دانش آموزان در نظر گرفته شوند.
وی با تاکید بر اینکه حتما باید شیر در میان وعدهها وجود داشته باشد، گفت: شیر و خرما یک میان وعده مناسب برای دانش آموزان است.
نادری از خانوادهها خواست میان وعدههای متنوعی را برای فرزندان خود در نظر بگیرند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر