شناخت عوامل موثر بر سلا مت تغذیه ای به منظور تنظیم برنامه غذایی متعادل و متناسب، انتخاب غذاهای متنوع از گروه های غذایی مختلف و اطمینان از دریافت كالری، ویتامین ها و املا ح مورد نیاز، مورد توجه تمامی افراد دست اندركار امر سلا مت و افراد جامعه است. هدف از نگارش این مطلب افزایش توجه شما نسبت به انتخاب آگاهانه غذا می باشد و نتیجتا ایجاد انتظار منطقی كه این انتخاب باعث ارتقاء شانس شما برای برخوردار بودن از سلا متی و فعالیت كافی در هر سنی كه هستید، بشود.
مطالعات مختلف نشان داده اند كه انتخاب برنامه غذایی سالم همراه با ورزش منظم و پرهیز از مصرف سیگار، می تواند باعث حذف ۸۰ درصد موارد بیماری قلبی و ۷۰ درصد برخی از انواع سرطان ها شود. از طرفی، مصرف مقادیر زیاد از انواع غذاهای نامناسب، و مصرف زیاد غذا، باعث افزایش شانس بروز سرطان، چاقی، بیماری های قلبی، دیابت، اختلا لا ت گوارشی و كاهش قدرت بینایی در ارتباط با روند سالمندی می شود.
مطالعات مختلف نشان داده اند كه انتخاب برنامه غذایی سالم همراه با ورزش منظم و پرهیز از مصرف سیگار، می تواند باعث حذف ۸۰ درصد موارد بیماری قلبی و ۷۰ درصد برخی از انواع سرطان ها شود. از طرفی، مصرف مقادیر زیاد از انواع غذاهای نامناسب، و مصرف زیاد غذا، باعث افزایش شانس بروز سرطان، چاقی، بیماری های قلبی، دیابت، اختلا لا ت گوارشی و كاهش قدرت بینایی در ارتباط با روند سالمندی می شود.