یک متخصص تغذیه گفت: سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافتهای از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.
سیدمرتضی صفوی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: سیرابی و شیردان جزء امعاء و احشاء گوسفند است که همراه با نان یک وعده اصلی غذا به حساب میآید.
وی ادامه داد: عضلات صافی که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت متفاوت است، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز و مرغ است.
این متخصص تغذیه بیان داشت: سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافتهای از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.
وی ادامه داد: عضلات صافی که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت متفاوت است، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز و مرغ است.
این متخصص تغذیه بیان داشت: سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافتهای از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.