سیراب شیردان چه خاصیتی دارد


یک متخصص تغذیه گفت: سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافت‌های از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.
 سیدمرتضی صفوی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: سیرابی و شیردان جزء امعاء و احشاء گوسفند است که همراه با نان یک وعده اصلی غذا به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: عضلات صافی که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت متفاوت است، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز و مرغ است.

این متخصص تغذیه بیان داشت: سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافت‌های از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.


صفوی تصریح کرد: هر ۱۰۰گرم سیرابی ۲ تا ۴ گرم چربی دارد که میزان چربی آن از گوشت قرمز کمتر است همچنین در هر ۱۰۰گرم سیرابی ۹۵ میلی‌گرم کلسترول وجود دارد و برخلاف کله‌پاچه کلسترول را افزایش نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: برای خرید سیرابی باید به رنگ و بوی آن توجه کرد و معمولاً سیرابی‌هایی که در فصل بهار و زمستان خریداری می‌شود به رنگ تیره است ولی سیرابی‌هایی که در تابستان و پاییز خریداری می‌شود، رنگ روشنی دارد.

این متخصص تغذیه به دلیل تغییر رنگ سیرابی در فصل بهار و زمستان اشاره کرد و افزود: علوفه مصرفی توسط دام در فصل تابستان و پاییز تازه‌تر و بهتر است و در نتیجه رنگ سیرابی بهتر می‌شود و برعکس در فصل بهار و زمستان چون از علوفه کهنه و قدیمی استفاده می‌شود، رنگ سیرابی تیره می‌شویم.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر