تعریف غذاهای ارگانیک
غذاهای ارگانیک عبارتند از غذاهای حیوانی و گیاهی كه در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و اصلا ح ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره كش، قارچ و آفت و علف كش ها به كار نرفته باشد. طرفداری از محیط زیست و آغشته نكردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه ی حیاتی مثل چرخه آب، چرخه كربن و دنیایی عاری از سم.
غذاهای ارگانیک عبارتند از غذاهای حیوانی و گیاهی كه در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و اصلا ح ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره كش، قارچ و آفت و علف كش ها به كار نرفته باشد. طرفداری از محیط زیست و آغشته نكردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه ی حیاتی مثل چرخه آب، چرخه كربن و دنیایی عاری از سم.