ظروف فلزی
از زمانهای بسیار دور به چرخه تهیه، پخت و مصرف مواد غذایی وارد شدهاند. این ظروف به دلایل متعددی نظیر انتقال حرارت سریع و مقاومت بالاتر آنها در مقابل عواملی نظیر صدمه و ضربهها از جایگاه ویژهای در آشپزخانهها برخوردار میباشند. لازم به ذكر است كه انتقال حرارت سریع در این ظروف، به پخت سریعتر مواد غذایی منجر میشود. توجه عمومی به ظروف فلزی ادامه یافت تا اینكه ظروفی با فن آوری جدید به بازار عرضه شدند كه علاوه بر انتقال حرارتی مناسب، سبك و قابل استفاده برای پخت در وسایل جدیدی نظیر مایكروویو بودند. از طرف دیگر بررسیهای علمی در خصوص تاثیرات ظروف مواد غذایی بر حفظ كیفیت غذا و سلامتی افراد جامعه افزایش یافت و این تحقیقات نشانگر آن بود كه بیشتر ظروف فلزی میتواند بر كیفیت مواد غذایی تاثیراتی بر جای گذارند. البته این امر در طی سالیان نه چندان دور به اثبات رسیده بود. به عنوان مثال در دوران گذشته در حین پخت غذاهایی نظیر آش و سوپ، یك تكه آهن را به یك تكه نخ وصل نموده و درون غذای در حال پخت قرار میدادند كه بر اساس برخی شواهد این امر موجب افزایش ذخایر آهن در بدن افراد مصرفكننده آن ماده غذایی میشد.
از زمانهای بسیار دور به چرخه تهیه، پخت و مصرف مواد غذایی وارد شدهاند. این ظروف به دلایل متعددی نظیر انتقال حرارت سریع و مقاومت بالاتر آنها در مقابل عواملی نظیر صدمه و ضربهها از جایگاه ویژهای در آشپزخانهها برخوردار میباشند. لازم به ذكر است كه انتقال حرارت سریع در این ظروف، به پخت سریعتر مواد غذایی منجر میشود. توجه عمومی به ظروف فلزی ادامه یافت تا اینكه ظروفی با فن آوری جدید به بازار عرضه شدند كه علاوه بر انتقال حرارتی مناسب، سبك و قابل استفاده برای پخت در وسایل جدیدی نظیر مایكروویو بودند. از طرف دیگر بررسیهای علمی در خصوص تاثیرات ظروف مواد غذایی بر حفظ كیفیت غذا و سلامتی افراد جامعه افزایش یافت و این تحقیقات نشانگر آن بود كه بیشتر ظروف فلزی میتواند بر كیفیت مواد غذایی تاثیراتی بر جای گذارند. البته این امر در طی سالیان نه چندان دور به اثبات رسیده بود. به عنوان مثال در دوران گذشته در حین پخت غذاهایی نظیر آش و سوپ، یك تكه آهن را به یك تكه نخ وصل نموده و درون غذای در حال پخت قرار میدادند كه بر اساس برخی شواهد این امر موجب افزایش ذخایر آهن در بدن افراد مصرفكننده آن ماده غذایی میشد.