نوشته : تحريريه دنياي تغذيه
دكتر سيدضياءالدين مظهري
متخصص تغذيه و رژيم درماني
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي ايران
مدير گروه تغذيه دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات
آيا گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكي در مايكروويو ضرر دارد؟
پاسخ مثبت است، زيرا به هنگام گرم نمودن غذاهاي مصرفي در اغلب ظروف پلاستيكي (به خصوص غذاهايي كه مملو از روغن ميباشند)، تحت تأثير حرارت ماده زيانبار و سرطانزايي به نام ديوكسين آزاد ميگردد و ايمني غذاها را كه همواره در كنار امنيت غذايي توصيه ميشود، دچار مخاطره مينمايد و اين موضوع نه تنها در مورد قرار دادن مواد غذايي در درون ظروف پلاستيكي صدق ميكند، بلكه لفافهاي پلاستيكي نيز بايد قبل از قرار دادن مواد غذايي در درون مايكروويو از دور غذاها جدا و برداشته شوند، مگر در مورد پلاستيكهايي كه مخصوص اين كار تهيه شدهاند و داراي مهر و يا نوشته microwave- safe ميباشند.
متخصص تغذيه و رژيم درماني
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي ايران
مدير گروه تغذيه دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات
آيا گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكي در مايكروويو ضرر دارد؟
پاسخ مثبت است، زيرا به هنگام گرم نمودن غذاهاي مصرفي در اغلب ظروف پلاستيكي (به خصوص غذاهايي كه مملو از روغن ميباشند)، تحت تأثير حرارت ماده زيانبار و سرطانزايي به نام ديوكسين آزاد ميگردد و ايمني غذاها را كه همواره در كنار امنيت غذايي توصيه ميشود، دچار مخاطره مينمايد و اين موضوع نه تنها در مورد قرار دادن مواد غذايي در درون ظروف پلاستيكي صدق ميكند، بلكه لفافهاي پلاستيكي نيز بايد قبل از قرار دادن مواد غذايي در درون مايكروويو از دور غذاها جدا و برداشته شوند، مگر در مورد پلاستيكهايي كه مخصوص اين كار تهيه شدهاند و داراي مهر و يا نوشته microwave- safe ميباشند.