کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد گفت: تخمه کدو کاهش دهنده کلسترول و پیشگیری كننده سرطان است.
زینب یزدان پناه در گفت وگو با خبرنگار وب دا در یزد، پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه را از خواص تخمه کدو عنوان کرد و افزود: تخم کدو، طی نتایج حاصله از تحقیقات از تشکیل سنگهای کلیه از جنس اگزالات کلسیم پیشگیری میکند.
وی با بیان این که تخمه کدو از بین برنده انگلها است، گفت: در بسیاری از فرهنگها، برای درمان کرم کدو و دیگر انگلها، از تخم کدو استفاده میکنند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه تخمه کدو سرشار از منیزیم است خاطرنشان ساخت: مصرف نصف پیمانه تخم کدو، 98 درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم ، ماده معدنی که بیشتر آمریکاییها به کمبود آن دچار هستند، را برطرف میکند.
وی تخم کدو را کاهش دهنده کلسترول دانست و گفت: این ماده غذایی به خاطر وجود فیتواسترولها، ترکیباتی که سطح کلسترولLDL را کاهش میدهند، این ماده غذایی باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد خون میشود.
یزدان پناه پیشگیری از سرطان را از دیگر خواص تخمه کدو عنوان کرد و متذکرشد: فیتواسترولهای موجود در این ماده غذایی، محافظان خوبی در برابر ابتلا به انواع سرطانها محسوب میشوند.