کفیر با داشتن پروتئین و بعضی اسیدهای ضروری در زیبایی پوست مؤثر است.
راضیه نجات زاده کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفت و گو با خبرنگار وب دا با بيان اين مطلب اظهار داشت:کفیر دارای خواص درمانی زیادی است که درمان بیماری های گوارشی، فشار خون، اسهال و ضدعفونی کردن محیط روده از آن جمله است.
وی با بیان اینکه این ماده غذایی سرشار از ویتامین های گروه( B )مانند نیاسین، پیرودوکسین و اسید فولیک است، اظهار کرد: کفیر به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود که در روش سنتی با اضافه کردن مستقیم دانه های کفیر به مقدار 2 تا 10 درصد به شیری که پاستوریزه شده و تا دمای 20 تا 25 درجه سانتی گراد خنک شده، صورت می گیرد.