آووکادو به خاطر رنگ و شکل ظاهري پوست چرممانندي كه دارد، به «گلابي تمساحمانند» معروف ميباشد.
تاريخچه پيدايش آووکادو به هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح برميگردد که به خاطر بافت نرم و خواص درمانياش، توسط اقوام Aztecs و Incas آمريکاي جنوبي استفاده ميشده است.
400 نوع آووکادو در مکزيک و جنوب آمريکا وجود دارد. بعد از کشت نهال آووکادو، 2 تا 3 سال طول ميکشد تا ميوه بدهد.
آووکادو از نظر چربي خيلي غني ميباشد، در حالي که ساير ميوهها و سبزيها اين طور نيستند. همچنين آووكادو حاوي مقدار زيادي ويتامين A،ويتامينهاي گروه B و منبع غني آنتياکسيدانهايي مثل ويتامين E، C و لوتئين (رنگدانه گياهي) است.
بهعلاوه منبع ويتامين K ، فيبر، فولات و مس و سرشار از پتاسيم است و حاوي 88-71 درصد چربي ميباشد.