نوشته : آميتيس آسايي زير نظر دكتر احمدرضا درستي
انار
یکی از میوههای بومی آسیای جنوبی و ازجمله کشور ایران است که سابقه آن به
چهار هزار سال میرسد. همه ساله درصد قابل توجهی از محصول انار به علتهای
ریز بودن، ترکخوردگی، آفتزدگی و آفتابسوختگی در باغها از بین میرود و
یا به قیمت ناچیز به بازار عرضه میشود و مقدار مختصری نیز با روش سنتی به
رب انار تبدیل میگردد. به هر حال رب انار تولید شده به روش سنتی، کیفیت
مناسبی ندارد و به دلیل کاربرد و مصرف محدود، از بازار خوبی نیز برخوردار
نیست. در صورت بهبود بخشیدن روش تولید رب انار میتوان ضمن فرآوری با کیفیت
و کمیت مناسب، با فراهم نمودن موارد استفاده بهتر و بیشتر این فرآورده،
بازار مصرف آن را بهبود بخشید.