نوشته : تحریریه دنیای تغذیه
يك تذكر مهم در مورد گوشت چرخكرده
كارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومي دامپزشكي استان زنجان، گفت: «هرگز نبايد گوشت چرخكردهاي كه رفع انجماد شده را دوباره منجمد كرد». امير رحيميبا تأكيد بر اينكه هرگز نبايد گوشت چرخكرده و رفع انجماد شده دوباره منجمد شود، اظهار كرد: «اگر گوشتي را كه هنوز منجمد است، چرخ كنيم، كريستالهاي يخ موجود در آن ديواره سلولها را ميشكند و شيره داخل سلول به خارج ترشح ميشود و گوشت در اصطلاح آب مياندازد و از ارزش غذايي آن به مقدار زيادي كاسته ميشود». وي با بيان اينكه هر چه دماي پخت بيشتر باشد، همبرگر يا گوشت چرخكرده طي پخت كوچك شده و دچار كاهش حجم ميشود، تصريح كرد: «بايد دماي پخت ملايم باشد تا موجب باقي ماندن شيره گوشت و در نتيجه طعم بهتر آن شود».
كارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومي دامپزشكي استان زنجان، گفت: «هرگز نبايد گوشت چرخكردهاي كه رفع انجماد شده را دوباره منجمد كرد». امير رحيميبا تأكيد بر اينكه هرگز نبايد گوشت چرخكرده و رفع انجماد شده دوباره منجمد شود، اظهار كرد: «اگر گوشتي را كه هنوز منجمد است، چرخ كنيم، كريستالهاي يخ موجود در آن ديواره سلولها را ميشكند و شيره داخل سلول به خارج ترشح ميشود و گوشت در اصطلاح آب مياندازد و از ارزش غذايي آن به مقدار زيادي كاسته ميشود». وي با بيان اينكه هر چه دماي پخت بيشتر باشد، همبرگر يا گوشت چرخكرده طي پخت كوچك شده و دچار كاهش حجم ميشود، تصريح كرد: «بايد دماي پخت ملايم باشد تا موجب باقي ماندن شيره گوشت و در نتيجه طعم بهتر آن شود».