دريافت رژيمهاي غذايي همراه با تركيبات آنتياكسيداني حاوي ويتامين C و E و سلنيوم ميتواند خطر ابتلا به سرطان پانكراس را تا دو سوم كاهش دهد.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه آنلاين روده و گوارش، محققان با بررسي سلامت سالانه و تجزيه و تحليل مقدار و نوع خوراك و حتي روش تهيه آن در 23500 فرد 40 تا 74 ساله در سالهاي 1997 تا 1993 دريافتند كه مصرف تركيبات غني از ويتامينهاي E و C و سلنيوم ميتواند تا 67 درصد از ميزان ابتلا به سرطان پانكراس يا لوزالمعده را در مقايسه با افراد ديگر پيشگيري كند.