آبليموهاي دستي در بطريهاي تيره يا در محلهاي تاريك از جمله كابينت و يخچال نگهداري شوند، چرا كه ويتامين C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بين ميروند.
به گزارش وب دا، مدیرگروه تغذيه مرکز بهداشت استان یزد ضمن اشاره به تركيبات و اجزاي تشكيل دهنده ليمو اظهار کرد: يك عدد ليمو ترش حاوي30 كيلو كالري انرژي، 5/10گرم كربوهيدرات، 7/0 گرم پروتئين، 2/0 گرم چربي، 5/0 گرم فيبر خوراكي، 6/0ميليگرم آهن، يكRE ويتامين A و 1/29ميليگرم ويتامين C است.
يوسف نقيايي ادامه داد: بيشترين ماده تشكيل دهنده موجود در ليمو، كربوهيدراتها هستند كه نوع كربوهيدراتهاي آن از نوع فروكتوز ميباشد، بنابراين براي بيماران ديابتي مشكلي ايجاد نميكند و ميتوانند به راحتي از اين ماده غذايي استفاده كنند.