بنابر تحقيقات اخير دانشمندان، مصرف چاي بعد از غذا و ماست و لبنيات همراه غذا باعث كاهش در جذب آهن بدن ميشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پايگاه خبري آبزرور فرانسه؛ بيشتر نسبت به مصرف چاي مقالههاي با چاپ رسيده بود اما اكنون دانشمندان درباره ماست اعلام كردند در حين غذا خوردن باعث كاهش جذب آهن، اين ماده حياتي در بدن ميشود.
بنابراين گزارش؛ وجود فراوان كلسيم در لبنيات باعث كاهش جذب آهن در بدن ميشود زيرا اولويت جذب با كلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع ميگردد.
يادآور ميشود؛ كمبود آهن بيماري خطرناكي است كه در زنان جوان بسيار مشاهده ميگردد و باعث اختلالات شديدي در بدن ميشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پايگاه خبري آبزرور فرانسه؛ بيشتر نسبت به مصرف چاي مقالههاي با چاپ رسيده بود اما اكنون دانشمندان درباره ماست اعلام كردند در حين غذا خوردن باعث كاهش جذب آهن، اين ماده حياتي در بدن ميشود.
بنابراين گزارش؛ وجود فراوان كلسيم در لبنيات باعث كاهش جذب آهن در بدن ميشود زيرا اولويت جذب با كلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع ميگردد.
يادآور ميشود؛ كمبود آهن بيماري خطرناكي است كه در زنان جوان بسيار مشاهده ميگردد و باعث اختلالات شديدي در بدن ميشود.