مصرف آجیل های شور در افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند می تواند منجر به شوک ناگهانی و ایست قلبی شود.
به گزارش سلامت نيوز به نقل از كارگزاران،پزشکان با اعلام این که بیماری فشارخون یکی از شایع ترین بیماری ها ست که در دو سوم افراد مسن بالای 65 سال تظاهر می یابد، می گویند؛ تاکنون در سراسر دنیا تحقیقات فراوانی در خصوص رابطه برخی مواد غذایی با فشار خون انجام شده است.
به این ترتیب بر اساس یکی از پژوهش های انجام شده در انگلستان بر روی 120 فرد مبتلا به فشار خون که دچار ایست قلبی خفیف شده بودند و مقایسه آنها با 120 فرد مبتلا به فشار خون که ایست قلبی را تجربه نکرده بودند مشخص شده است، مصرف آجیل های نمکی یکی از فاکتور های اصلی در بروز ایست قلبی در این افراد است. متخصصان توصیه می کنند در صورت تمایل به مصرف آجیل و بهره مندی از پروتئین موجود در این مواد غذایی تا حد ممکن از آجیل های خام استفاده کنید نه آجیل های نمکی
به گزارش سلامت نيوز به نقل از كارگزاران،پزشکان با اعلام این که بیماری فشارخون یکی از شایع ترین بیماری ها ست که در دو سوم افراد مسن بالای 65 سال تظاهر می یابد، می گویند؛ تاکنون در سراسر دنیا تحقیقات فراوانی در خصوص رابطه برخی مواد غذایی با فشار خون انجام شده است.
به این ترتیب بر اساس یکی از پژوهش های انجام شده در انگلستان بر روی 120 فرد مبتلا به فشار خون که دچار ایست قلبی خفیف شده بودند و مقایسه آنها با 120 فرد مبتلا به فشار خون که ایست قلبی را تجربه نکرده بودند مشخص شده است، مصرف آجیل های نمکی یکی از فاکتور های اصلی در بروز ایست قلبی در این افراد است. متخصصان توصیه می کنند در صورت تمایل به مصرف آجیل و بهره مندی از پروتئین موجود در این مواد غذایی تا حد ممکن از آجیل های خام استفاده کنید نه آجیل های نمکی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر