
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
استرس در اثر تغییر رژیم غذایی

شير كاكائو را جايگزين شير نكنيد

دكتر محمدرضايي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا در همدان، افزود: يك ليوان معمولي شير كامل حاوي 300 ميلي گرم كلسيم و مقاديري چربي و ويتامين D است كه كاملا جذب بدن ميشود.
وي اظهار داشت: چنانچه اين مقدار شير كاكائو استفاده شود مقدار كلسيم جذب شده در بدن 280 تا 285 ميلي گرم خواهد رسيد كه اين رقم نشان دهنده تاثير كاهش جذب كلسيم به ميزان حدود 10 درصد توسط اين ماده افزودني است.
مصرف مواد غذايي شيرين باعث افزايش حافظه مي شود
| |||
| |||||
مصرف باقلا درتنظيم فشار خون وكاهش چربيهاي نامطلوب خون موثراست
| |||
|
جوانه گندم، کلسترول خون را کاهش ودر درمان ريزش مو ورفع شوره سر موثر است
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، سلنيوم و منيزيوم موجود در جوانه گندم در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطانها موثر شناخته شده است.
به اعتقاد برخي از متخصصان
پوست، مو و زيبايي، جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع
جوش صورت و ناراحتي پوستي موثر است و بدين منظور ميتوان از ماسک جوانه
گندم استفاده كرد. به اين ترتيب که پودر جوانه گندم را با ماست تازه به
صورت خمير در آورده و روي پوست صورت بگذاريد.
|
فایده های زرد چوبه
برای طعم دادن تخم مرغ یک مقدار کمی زرد
چوبه بر روی آن بپاشید. به هر صورت که زرد چوبه را به کار می برید ،
ادویه بسیار سلامتی بخشی به رژیم غذایی خودتان اضافه کردیده اید . آقای اِد
جونز (ED Jones) مالک دنیای تغذیه در بزرگراه سلامتی Lee Highway
Nutrition World on می گوید " این ادویه به شدت معروف و در صدر خریدهای
ما قرار دارد" .
" قشر وسیعی از مردم – بیش از نصف- زرد چوبه را به عنوان ضد
التهاب برای کمک به دردهای مزمن خریداری می کنند. اما بقیه مردم از زرد
چوبه برای حفظ مطلوب سلامتی و به عنوان پیشگیری کننده برای برخی سرطان ها
مورد استفاده قرار می دهند. تحقیق به این موضوع اشاره دارد که اکثر بیماری
های مزمن بر اساس التهاب طولانی مدت می باشد. " وی گفت زردچوبه به طور
قابل ملاحظه ای بی خطر می باشد ، از این رو مردم می توانند برای سال ها از
آن بهره بگیرند.
گياه جعفري خاصيت ضد نفخ دارد
مقایسه سطوح سرمی ویتامین هایC وE ودریافت منابع غذایی آنتی اکسیدان در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری های التهابی روده با نمونه های سالم
Comparison
of serum levels and dietary intake of vitamin E and C between patients
with inflammatory bowel disease and healthy subject
نویسندگان :ر.امانی ,ا.حاجیانی, ا.زندمقدم, ن.وزیری *
نشانی: گروه تغذیه و گروه داخلی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز
واژگان کلیدی : ویتامینC, ویتامینE, بیماری التهابی روده, آنتی اکسیدان
مقدمه و هدف : مدیریت تغذیه ای بیماران مبتلا به التهاب روده( IBD) بخش مهمی از روند درمان این بیماریها است ولی نقش تغذیه و آنتی اکسیدان ها در اتیولوژیIBD مشخص نشده است. هدف از این بررسی مقایسه میزان دریافت و سطوح سرمی ویتامین های CوE در بیماران مبتلا به التهاب روده با افراد سالم بوده است .
بيماران قلبي عروقي، مصرف کرفس و اسفناج را کم کنند
| |||
|
استرس موجب کاهش حجم شير مادر ميشود
| |||
|
اشتراک در:
پستها (Atom)