آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
ريختن شير درون چاي خواص مفيد چاي را از بين ميبرد
تحقيقات جديد دانشمندان آلماني نشان ميدهد ريختن شير درون چاي ميتواند خواص مفيد چاي نظير كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و سكته مغزي را از بين ببرد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، تحقيقات قبلي نشان دادهاست كه نوشيدن چاي ميتواند جريان خون در بدن را بهبود ببخشد و سبب شل شدن شريانهاي بدن شود اما محققان دانشگاه “شاريت” در شهر برلين در مطالعهاي جديد متوجه شدهاند كه ريختن شير درون چاي سبب از بين رفتن خواص پيشگيري از بيماريهاي قلبي عروقي چاي ميشود.
به گفته دكتر “ورنا اشتنگل” متخصص قلب اين بيمارستان، آزمايشهاي انجام گرفته به وضوح نشان ميدهند كه ريختن شير در چاي خواص مفيد چاي را از بين ميبرد.
زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف ميكنند ، سلامت نوزادرا به خطرمياندازند.
طبق يك مطالعه، زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف ميكنند به دليل بالارفتن ميزان جيوه در خونشان، سلامت نوزاد خود را به خطر مياندازند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رويترز، قرار گرفتن در معرض جيوه به ويژه براي جنين در زمان رشد اعضاي داخلي بدنش خطرناك است و ميتواند به آسيب عصبي، كليوي و مغزي و همچنين ممانعت از رشد منجر شود.
زنان چيني هنگام بارداري معمولا ماهي بيشتري مصرف ميكنند زيرا معتقدند كه مصرف ماهي از گوشت قرمز و يا گوشت پرندگان سالمتر است.
گوشت حيوانات همتا سازی شده بی خطر است’
يک نهاد دولت آمريکا که
مسئول تضمين سلامت مواد دارويی و غذايی است می گويد گوشت و شير به دست آمده
از حيواناتی که همانندسازی ژنتيکی (کلونينگ) شده اند بی خطر است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، سازمان
نظارت بر مواد غذايی و دارويی آمريکا (FDA) در حکمی نوشت که محصولات غذايی
به دست آمده از گاو، خوک و بز همتاسازی شده “به اندازه غذايی که هر روز می
خوريم سالم است.”
اين توصيه که پس از انجام
مطالعه ای پنج ساله صادر می شود گامی عمده در جهت مجاز کردن اين نوع
محصولات برای عرضه در بازارهای آمريکاست.
رابطه بین رژیم غذایی و بیماریهای قلبی

نکات مهم در انتخاب ، نگهداری و مصرف روغن
1- پخت و پز با روغن:

هیچگاه روغن را تا نقطه دود حرارت ندهید. زیرا این مسأله نه تنها به محتویات اسید، چرب روغن آسیب میزند بلکه طعم آنها را نیز تغییر میدهد.
رابطه روغن زیتون و سرطان

مطالعه
به روی 182 مرد اروپايی نشان داد که ميزان يک ماده شيميايی در بدن که
نشانگر خسارت سلولی است در کسانی که روزانه 25 ميلی ليتر روغن زيتون مصرف
کرده اند کمتر است.
تيم
دانشمندان دانمارکی گفت که اين ممکن است توضيح دهد چرا نرخ بسياری از
سرطان ها در شمال اروپا بالاتر از جنوب اين قاره است، منطقه ای که روغن
زيتون در آن بخش عمده ای از رژيم غذايی است.
ارتباط قوي ميان چاقي و وجود سطوحي از برخي انواع باكتري در معده وجود دارد.
احتمال دارد ميكروبها عامل چاقي انسان باشند.
محققان به ارتباط قوي ميان چاقي و وجود سطوحي از برخي انواع باكتري در معده پيبردهاند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از آسوشيتدپرس، بدين ترتيب روزي روشهاي جديدي براي درمان چاقي وجود خواهد داشت كه وراي توصيه استاندارد گرفتن رژيم و ورزش كردن است.
طبق دو مطالعه كه در مجله “نيچر” منتشر شده است، موشها و انسانهاي چاق از يك نوع باكتري مقدار بيشتري دارند و از نوع ديگر كمتر دارند.
“جفري گوردون” رييس “مركز علوم ژنتيكي دانشگاه واشنگتن” كه رياست محققان را بر عهده داشت، گفت: به نظر ميرسد كه يك “عامل ميكروبي” به چاقي كمك ميكند.
روغن زيتون

طبق يك مطالعه جديد، افرادي كه در رژيمهاي غذايي خود مقادير زيادي روغن زيتون مصرف ميكنند از تخريب سلولهاي بدن خود كه ميتواند به سرطان منجر شود،جلوگيري ميكنند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، محققان با مطالعه ۱۸۲مرد اروپايي به مدركي دست يافتند كه نشان ميدهد روغن زيتون ميتواند تخريب اكسيدي را در ماده ژنتيك سلولها - روندي كه موجب رشد سرطان ميشود- كاهش دهد. يافتههاي حاصل از اين مطالعه تاكيدي است بر اين توصيه كه چربيهاي گياهي به ويژه روغن زيتون را جايگزين چربيهاي اشباع شده غذا مانند گوشت و كره كنيد.
اشتراک در:
پستها (Atom)