روغن زيتون

طبق يك مطالعه جديد، افرادي كه در رژيم‌هاي غذايي خود مقادير زيادي روغن زيتون مصرف مي‌كنند از تخريب سلول‌هاي بدن خود كه مي‌تواند به سرطان منجر شود،جلوگيري مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، محققان با مطالعه ‪ ۱۸۲‬مرد اروپايي به مدركي دست يافتند كه نشان مي‌دهد روغن زيتون مي‌تواند تخريب اكسيدي را در ماده ژنتيك سلول‌ها - روندي كه موجب رشد سرطان مي‌شود- كاهش دهد. يافته‌هاي حاصل از اين مطالعه تاكيدي است بر اين توصيه كه چربي‌هاي گياهي به ويژه روغن زيتون را جايگزين چربي‌هاي اشباع شده غذا مانند گوشت و كره كنيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر