چای سفید از لطیف ترین چای هاست، تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد و سرشار از آنتي اکسيدان است.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛انواع چای در بازار موجود است؛ از چای سیاه گرفته تا چای سبز و چای سفید. منشا این چایها همگی برگ گیاه چای است که زادگاه آن کشور چین است. بسته به اینکه درجات تخمیر تا چه حد باشد، چای به انواع متفاوتی تقسیم میشود.
بیشترین درجه تخمیر را چای سیاه و کمترین درجه تخمیر را چای سبز دارد.
چای سفید در اصل، جوانههای گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینکه برگ چای باز شود، جوانه آن را که یک غلاف کرکدار نقرهای دارد، میچینند.
بیشترین درجه تخمیر را چای سیاه و کمترین درجه تخمیر را چای سبز دارد.
چای سفید در اصل، جوانههای گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینکه برگ چای باز شود، جوانه آن را که یک غلاف کرکدار نقرهای دارد، میچینند.