توصيه كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت به والدين:
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، فروزان صالحي ضمن بيان اين مطلب اظهار کرد: بسياري از عوامل خطري كه با بيماريهاي عروق كرونر قلب در دوران بزرگسالي همراه هستند، ريشه در دوران كودكي دارند و مطالعات انجام گرفته تأثير بالاي كلسترول خون در دوران كودكي را در بروز بيماريهاي قلبي نشان داده است كه ميتوان آن را با اصلاح رفتارهاي خطرساز كه از دوران كودكي آغاز ميشوند، كاهش داد.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي افزود: محدود كردن شديد مصرف چربي در كودكان به منظور جلوگيري از بيماريهاي قلبي عروقي در آينده، صحيح نبوده و ميتواند تأثير منفي بر رشد وي داشته باشد لذا براي دسترسي به مقدار توصيه شده چربي در رژيم روزانه، مطمئن ترين راه آن است كه ضمن استفاده از گروههاي غذايي مختلف در هر گروه از انواع كم چربي مواد غذايي استفاده شود.
صالحی تصريح كرد: وجود كربوهيدراتهاي غني از فيبرهاي غذايي مانند نان، سبزيها و ميوهها در رژيم غذايي كودكان در اين دوران امري ضروري است ولي مصرف بيش از اندازه اين مواد غذايي ميتواند سبب بروز اسهال و يا جلوگيري از اشتهاي كودك براي مصرف ساير مواد غذايي شود.
وی گفت: رعايت تعادل در مصرف نمك براي كودكان پيش دبستاني نيز لازم است زيرا بين ميزان مصرف سديم در دوران كودكي و فشار خون رابطهاي كم اما قابل اهميت وجود دارد و از آنجا كه احتمال بروز كمبود سديم در كودكان پيش دبستاني بسيار كم است بنابراين بهتر است والدين مصرف ميان وعدههاي پرنمك مانند چيپس و پفك را حذف و يا بسيار محدود كنند.
به گفته صالحي، مصرف كلسيم به مقدار كافي در كودكان پيش دبستاني از اهميت ويژهاي برخوردار است كه بايد مورد توجه قرار گيرد و هرگز نبايد مصرف زياد نوشيدنيها و آب ميوهها، جايگزين مصرف شير شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر