
رژيم غذايي يكي از مهمترين پايه هاي درماني در درمان بيماري ديابت است.
به
گزارش وب دا، رئيس مركز تحقيقات ديابت استان خوزستان در خصوص راهكارهاي
اساسي درمان ديابت گفت: در ديابت نوع يك كه مخصوص سنين پايين (كودكان) مي
باشد پايه اصلي درمان استفاده از انسولين است كه در كنار آن بايد رژيم
غذايي هم رعايت شود ولي در ديابت نوع دوم اصل پايه درماني رعايت كردن رژيم
غذايي است و ممكن است بيمار حتي بتواند تا مدت ها با رژيم غذايي و ورزش،
بيماري خود را كنترل كند و به دارو هم نياز پيدا نكند.
شهبازيان
اصلي ترين ويژگي رژيم غذايي بيماران ديابتي نوع 2 را حذف قندهاي ساده بيان
كرد و افزود: در برنامه غذايي اين بيماران سعي مي شود حتي الامكان استفاده
از مواد شيرين مانند شكر، خرما و يا ميوه هايي مانند انگور و انجير محدود
شود، به اين معني كه اين بيماران مجاز به مصرف يك واحد ميوه تا سه نوبت در هر شبانه روز هستند.
وي در تعريف يك واحد ميوه گفت: واحد ميوه در اكثر ميوه هاي موجود معادل يك ميوه متوسط است كه در دست جا بگيرد مثلا يك سيب يا پرتقال متوسط، در مورد انگور كه يك ميوه بسيار شيرين است حداكثر 12 دانه اجازه مصرف داده مي شود و يا زردآلو نهايتا 4 دانه.