گوگرد

گوگرد به قدري از طريق غذاها ، آب و هوا به وفور در دسترس مي باشد كه انجمن ملي پژوهش هيچ مقدار از آن را در رژيم غذايي توصيه نكرده است .
از طرفي به نظر مي رسد كه مصرف مقادير اشتباه از اين ماده – چه خيلي زياد و چه خيلي كم – غير ممكن است .

اغلب ما گوگرد را به عنوان يك ماده سوزاننده بنزين كه توسط احتراق ماشين توليد شده و هواي شهر را آلوده  مي كند، مي شناسيم .
اما گوگرد يك ماده معدني نيز مي باشد كه بدن ما براي خنثي كردن سموم به آن نياز دارد.
گوگردي كه از طريق غذاهاي پروتئيني ، آب آشاميدني و حتي هواي آلوده جذب بدن ما مي شود با سموم تركيب شده تا تركيبات بي زياني را تشكيل دهد كه از نزديك ترين مسير خروجي از بدن خارج شوند.
گوگرد علاوه بر پروتئين هاي موجود درمو و ناخن با پروتئين هايي كه ساختمان غضروف ، زرد پي و استخوان را در بدن تشكيل مي دهند ، تركيب مي شود.
گوگرد با داروهاي سولفا يا سولفيت ها ، كه گاهي اوقات به غذاها اضافه مي شوند ، ارتباطي ندارد.
مقدار نياز روزانه : هيچ
منابع خوب غذايي : گوشت قرمز ، مرغ و ماهي

منبع:  درمان با ویتامین ها - ترجمه دکتر حسین حقیر - نشر آفرینگان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر