
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردمان ؛ آب
انار دارای قند تانن و ماده مفید دیگری به نام مانتین است كه برای كبد خوب
میباشد و موجب تصفیه كبد میگردد. انار به دلیل داشتن مقادیر زیادی
ویتامین A در رشد اطفال بسیار تاثیرگذار بوده و ویتامین B موجود در انار
اعصاب را تقویت میكند. همچنین به علت دارا بودن مقادیری از ویتامین B-6 ضد
استفراغ میباشد. مصرف آب انار یا عصاره آن برای خانمهای باردار بسیار
توصیه شده زیرا علاوه بر رفع ویار به دلیل غنای بالای این میوه از نظر
ویتامینها، موجب رشد مناسب جنین میشود.
آب انار همچنین در درمان اسهال نیز موثر است.
نوع جنگلی و خودروی آن كه به ناردان معروف است كاربرد زیادی در درمان اسهال
دارد. جوشانده انار در درمان زخم و ورم معده بسیار مؤثر است.همچنین آب
انار شیرین برای درمان یرقان تجویز میشود. نگاه داشتن آب انار ترش در دهان
باعث از بین رفتن جوشهای دهانی و برفك میشود.آب انار شیرین صفرا بر بوده
و معده و كبد را
تقویت میكند و در درمان تبهای صفراوی و امراض جلدی مؤثر است و برای همین
آب انار شیرین یا ترش را با پیه و شكر به هم میمالند و معجعونی تهیه
میشود كه 5 تا 10 سیر آن برای مداوای امراض فوق بسیار مفید است.