پسته سرشار از مادهاي به نام فيتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پايين ميآورد.
به
گزارش خبرنگار وب دا، دكتر سعيد حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني ضمن بيان
اين مطلب اظهار داشت: مغز پسته داراي مقدار زيادي پروتئين گياهي و مواد
نشاستهاي است و اين دانه كوچك سرشار از مواد معدني مانند پتاسيم، كلسيم،
روي و منيزيم است كه بسياري از نيازهاي بدن را تامين ميكند.
وي
افزود: روي موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهاي بدن بسيار مؤثر است و
وجود كلسيم و آهن در پسته به استحكام بخشيدن به استخوان و دندانها همچنين
درمان بيماريهايي مثل كمخونيهاي ناشي از فقرآهن كمك ميكند.
دكتر
حسيني تصريح كرد: پسته داراي مقدار زيادي پروتئين است آن قدر كه ميتوان
آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان يكي از منابع غني پروتئين به شمار
آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: پسته همچنين منبع غني فيبر و ويتامين 6 B نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال برابر است.