بادام زميني خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي دهد


مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زميني خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چاي خوري كره بادام زميني خطر ابتلا به ديابت را تا 20 درصد كاهش مي‌دهد.
به گزارش خبرنگار وب دا،‌ دكتر سعيد حسيني متخص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به اين كه بادام زميني، يك منبع خوب انرژي است، اظهار داشت: 100 گرم بادام زميني داراي 50 گرم چربي و 16 گرم كربوهيدرات است و در بين همه مغزهاي آجيلي، بادام زميني بيشترين مقدار پروتئين را دارد.
وي افزود: چربي‌هاي بادام زميني از نوع چربي‌هاي مفيد براي بدن يعني چربي‌هاي غيراشباع هستند و به طور كلي مصرف بادام زميني براي سلامت عمومي بدن به خصوص مغز، بسيار مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اين كه مصرف بادام زميني از لخته شدن خون و سكته مغزي جلوگيري مي كند، گفت: بادام زميني موجب گشاد شدن رگ‌هاي بدن و تسهيل جريان خون مي‌شود ضمن اينكه از لخته شدن خون و سكته مغزي جلوگيري مي‌كند.
وي تاكيد كرد: اگر افراد حساسيت غذايي دارند در مصرف بادام زميني زياده روي نكنند همچنين اگر سابقه تيروئيد كم كار يا پركار در خانواده وجود دارد بايد در مصرف بادام زميني دقت كرد زيرا اين دانه آجيلي داراي ماده‌اي است كه غده تيروئيد را تحريك مي‌كند.
دكتر حسيني خاطرنشان كرد: افت ناگهاني فشار خون و سرگيجه از نشانه‌هاي بارز حساسيت به بادام زميني هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر