بیماران دیابتی برای کاهش عوارض قلبی انار بخورند
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: «نتایج پژوهشها نشان داد که انار با وجود ده درصد قند نه تنها موجب افزایش قند خون در بیماران دیابتی نمیشود، بلکه در بهبود وضعیت قلبی آنها مفید است.»
زینب یزدان پناه کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات دیابت یزد در گفتگو با خبرنگار سینا نیوز در این استان در خصوص خواص انار اظهار داشت: «انار یک میوه خوش آب و رنگ و شفابخشی است که هر دانه ی آن دوای دردها است.وی افزود: «این میوه سرشار از ویتامینهای A، B، C، E و انواع مختلف آهن و فلزات مفید است که در مبارزه با تصلب شرائین، سرطان و همچنین در کند کردن واکنشهای مربوط به پیر شدن سلولها (Cellular aging process) مؤثر است.»
یزدان پناه از انار به عنوان میوه اشتهاآور نام برد و افزود: «انار علاوه بر اینکه میتواند پیشغذای خوبی سر سفره خانوادهها باشد، همچنین برطرف کننده عطش نیز هست.»
مبتلایان به یبوست از مصرف انار بپرهیزند
وی با اشاره به اینکه آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است، تصریح کرد: «انار، در درمان اسهال، آرتریت، زردی و بواسیر هم به کار میرود از طرف دیگر، افرادی که با مشکل یبوست دست به گریبان هستند، نباید زیاد انار بخورند.»
این کارشناس تغذیه عنوان کرد: «آب انار به علت دارا بودن پلی فنلهای موجود در آن، اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را نیز کاهش میدهد.»