چدن،
آلیاژی مرکب از آهن، کربن و سیلیسیم است که در شکل هایی چون چدنهای ضد
سایش، مقاوم به خوردگی و مقاوم در برابر حرارت وجود دارند.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛
استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت و
طعم غذا برای آنها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که درآن غذا تهیه میشود
نیز اهمیت بدهند. جنس ظرف و روکش آن در پخش گرما و سرعت پخت غذا تأثیر
دارد.چدن، آلیاژی مركب از آهن، كربن و سیلیسیم است كه ضد سایش، مقاوم به خوردگی و مقاوم در برابر حرارت است.
چدن رسانای حرارتی ضعیفی به شمار میرود، اما با این وجود حرارت را در خود نگه داشته و آن را به طور یکنواخت پخش میکند.