مصرف غذاهای دریایی سبب کاهش کلسترول خون نمی‌شود

کلسترول موجود در غذاهای دریایی اثر ناچیزی بر کلسترول خون در بیشتر افراد می‌شود.
سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا مصرف غذاهای دریایی سبب کاهش کلسترول خون در افراد می‌شود گفت: در حقیقت کلسترول موجود در غذاهای دریایی و گوشت ها اثر ناچیزی بر کلسترول خون در بیشتر افراد می‌شود.

وی تصریح کرد: اسیدهای چرب اشباع و ترانس بیشترین اثر را در افزایش کلسترول خون دارند.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: اسید های چرب اشباع معمولاً در غذاهای حیوانی مانند:‌ گوشت، محصولات لبنی، کره، خامه، روغن نارگیل و غذاهای آماده(Fast food) و اسید های چرب ترانس در غذاهای سرخ شده و غذاهای آماده، مارگارین، روغن های نباتی هیدروژنه وجود دارند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر