نوشته : تحريريه دنياي سلامت
تربچه
تربچه سرشار از ويتامين C است. بافتي متراكم و طعمي نسبتا شيرين دارد. اگر آن را با مقداري نمك يا شكر بپزيد، نرمتر و لطيفتر ميشود. تربچه را ميتوانيد همراه با سبزيجات ديگر پخته و بعد سرخ كنيد و همراه با سس سويا ميل نماييد.
تربچه سرشار از ويتامين C است. بافتي متراكم و طعمي نسبتا شيرين دارد. اگر آن را با مقداري نمك يا شكر بپزيد، نرمتر و لطيفتر ميشود. تربچه را ميتوانيد همراه با سبزيجات ديگر پخته و بعد سرخ كنيد و همراه با سس سويا ميل نماييد.
نخودفرنگي زمستاني
يك نوع سبزي بسيار كم كالري، سرشار از ويتامين C و K است كه بافتي متراكم و طعمي دلچسب دارد و در ماكاراني نيز بسيار خوشطعمتر ميشود. فقط بايد به خاطر داشته باشيد كه نخودفرنگي زمستاني را نميتوان بيشتر از چند روز در يخچال نگهداري كرد؛ بنابراين بعد از خريد آن را كمي بپزيد و سپس در فريزر نگهداري كنيد.
يك نوع سبزي بسيار كم كالري، سرشار از ويتامين C و K است كه بافتي متراكم و طعمي دلچسب دارد و در ماكاراني نيز بسيار خوشطعمتر ميشود. فقط بايد به خاطر داشته باشيد كه نخودفرنگي زمستاني را نميتوان بيشتر از چند روز در يخچال نگهداري كرد؛ بنابراين بعد از خريد آن را كمي بپزيد و سپس در فريزر نگهداري كنيد.
ريواس
اين سبزي داراي ساقهاي با طعم ترش و تند بوده و در فصل زمستان رونق بيشتري دارد. ريواس با شكر و عسل و برخي آب ميوهها شيرين شده و خاصيت اسيدي آن متعادل ميشود. اين سبزي كم كالري سرشار از ويتامين C، A و كلسيم است.
اين سبزي داراي ساقهاي با طعم ترش و تند بوده و در فصل زمستان رونق بيشتري دارد. ريواس با شكر و عسل و برخي آب ميوهها شيرين شده و خاصيت اسيدي آن متعادل ميشود. اين سبزي كم كالري سرشار از ويتامين C، A و كلسيم است.
كنگر فرنگي
كنگر فرنگي در اوايل زمستان و اوايل بهار عرضه ميشود؛ اما ميتوان آن را به صورت كنسرو نيز تهيه كرد. اين سبزي به طور طبيعي خوشطعم و لذيذ، سرشار از فيبر، ويتامين C و فوليت است و همانطور كه ميدانيد، فوليتها كمك بسياري به توليد سلولهاي جديد در بدن ميكنند.