روغن زیتون و آفتابگردان استفاده کنید

 برای جلوگیری از افزایش کلسترول خون؛
  
به منظور پيشگيری از افزايش كلسترول خون بهتر است از روغنهای مايع مانند روغن زيتون و روغن آفتابگردان به جای روغن حيواني و روغن نباتی جامد استفاده شود.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با بيان اين که استفاده از روغن هاي مناسب خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد، اظهار داشت:‌ مصرف روغن زيتون و مغزها به دلیل کنترل انرژی دریافتی بايد متعادل باشد و از روغنهاي مايع معمولي (غيرسرخ كردني) و روغن زيتون در سرخ کردن غذاها (به دلیل حساسیت این روغنها به حرارت بالا) استفاده نشود.
سعیده معانی افزود: از مصرف غذاهای سرخ كرده پرهیز كرده و در صورت لزوم، از روغن مخصوص سرخ كردنی استفاده شود زیرا روغن جامد هيدروژنه حاوي اسيدهاي چرب اشباع و اسيدهای چرب ترانس است كه خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزايش میدهد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاستهاي مانند برنج، ماكارونی، شيريني،کیک، شكلات، مربا، عسل و نوشابهها باعث افزايش وزن، بالا رفتن فشارخون و چربي خون شده و منجر به بروز بيماريهاي قلبي عروقي ميشود. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر