بر اساس تحقیقی که توسط انجمن تغذیه امریکا در سال 2012 انجام شد، پسته تنظیم کننده ترکیب میکروبی دستگاه گوارش است.
این
مطالعه نشان داد که پسته سطح باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را
تغییر داده و از این طریق سلامت این سیستم را بهبود می بخشد.
میکروب
های مجرای گوارش نقش مهمی در سلامت میزبان یعنی انسان ایفا می کنند. اصلاح
این محیط میکروبی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و همچنین سلامت کلی بدن
ضروری است و بر اساس مطالعات، پسته با این مکانیسم به سلامت دستگاه گوارش
کمک قابل توجهی می کند.
پسته ترکیبات ضروری مورد نیاز دستگاه گوارش را تامین می کند
پسته
دارای خواص پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها ترکیبات غذایی غیر قابل هضم
مانند فیبرهای غذایی هستند که در مجرای گوارش باقی مانده و به عنوان منبع
غذایی باکتری های روده به مصرف می رسند.
غذاهای با خواص پری بیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند.
غذاهای با خواص پری بیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند.
برای
بررسی ارتباط بین ترکیبات پری بیوتیک موجود در پسته و سیستم گوارش، تحقیقی
انجام شد که در آن 16 فرد سالم به صورت تصادفی انتخاب شدند و به 3 گروه
تقسیم گردیدند. رژیم غذایی گروه اول فاقد پسته، گروه دوم حاوی روزانه 1.5
انس (42.5 گرم) و گروه سوم حاوی 3 انس (85 گرم) پسته یا بادام بود.