مصرف قهوه ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان دهان و حلق را كاهش مي‌دهد

نوشيدن قهوه كافئين‌دار، ميزان وقوع مرگ و مير ناشي از سرطان مرگبار دهان و حلق را كاهش مي‌دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه آمريكايي اپيدميولوژي، نتايج يك تحقيق توسط انجمن سرطان آمريكا با بررسي اثرات مصرف قهوه كافئين‌دار، قهوه بدون كافئين و چاي در افراد مبتلا به سرطان كشنده دهان و حلق طي يك دوره 26 ساله نشان داد نسبت به كساني كه قهوه نمي‌نوشند مصرف بيش از 4 فنجان قهوه كافئين‌دار در روز با كاهش 50 درصدي مرگ و مير حاصل از اين سرطان همراه است.
نتايج حاصل از اين گزارش با مشاهدات بيشتر مي‌افزايد كه احتمال نسبي وقوع اين خطر به طور وابسته به دوز مصرف قهوه با نوشيدن هر فنجان در روز كاهش يافته و اين ارتباط مستقل از جنس، وضعيت استعمال دخانيات و مصرف الكل بوده است.
به گفته محققان قهوه يكي از گسترده‌ترين نوشيدني‌هاي مصرفي در جهان است و حاوي انواع مختلفي از آنتي‌اكسيدان‌ها، پلي فنول‌ها و ساير تركيبات بيولوژيكي فعال است كه مي‌تواند به محافظت در برابر توسعه و يا پيشرفت سرطان‌ها كمك كند.
گفتني است: سرطان دهان و حلق يكي از 10 سرطان شايع جهان بوده و مطالعات قبلي نيز نشان داده‌اند كه مصرف قهوه با كاهش خطر ابتلا به اين سرطان ارتباط دارد كه در اين ميان يافته‌هاي حاصل از اين مطالعه شواهد مبتني بر اثر محافظتي قهوه كافئين دار را بر علت و يا پيشرفت سرطان دهان و حلق تقويت مي‌كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر