متخصص تغذيه و رژيم درماني/دکتر تيرنگ نيستاتي/ دانشيار انستيتو تحقيقات تغذيه کشور و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
زولبيا و باميه از شيرينيهاي ويژه ماه رمضان هستند که در کنار نان، پنير، سبزي و... سر سفره افطار خودنمايي ميکنند...
معمولا سوالي که براي بسياري از افراد مطرح ميشود، اين است که مصرف اين شيرينيها چه مقدار مجاز است؟ درحالي که بايد گفت مقدار مجازي براي مصرف آنها، تعريف نشده است و بهطور کلي هر چه اين شيرينيها کمتر مصرف شوند، بهتر است. از آنجا که مصرف فراوان زولبيا و باميه در ماه رمضان به صورت عادت درآمده و با توجه به تقاضا به بازار عرضه ميشود، بهتر است مصرفکنندگان اين شيريني، نکاتي را درباره آن به خاطر داشته باشند. در ماه رمضان معمولا فعاليت بدني کمتر و نظم وعدههاي غذايي و حجم غذا نسبت به ساير ماهها نيز متفاوت است، بنابراين خوردن زولبيا و باميه در افرادي که مستعد اضافهوزن و چاقي هستند، ميتواند باعث دريافت انرژي مازاد و افزايش وزن شود.